Iklan

iklan

Kisah Parto dan Hape Bisu

Klikfakta.com
Sabtu, 25 Juni 2016 | 01:15 WIB Last Updated 2017-02-14T15:47:07Z
Flashdisk Ebook Islami


Paijo nelpon kancane sing  jenenge Parto, nanging ora diangkat-angkat. Dadine Paijo trus sms wae.

Sms sepisan:
To,  kowe neng ndi?
(Ora ono balesan)

Sms kaping pindo:
To, kok ora dibales?
(Yo ora ono balesan)

Sms kaping telu:
Parto, kowe nesu yo karo aku ?
(tetep ora ono balesan)

Sms kaping papat:
Mas Parto, yen kowe nesu,, ngomongo karo aku... !!
Mosok soko esuk  aku telp ora mbok angkat?  Aku sms ora mbok bales?
Aku mung arep ngomong..,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

HPmu keri neng omahku mau bengi. Wis ngono HP mu kui  muni terus ket mau.  Koyo wong penting wae kowe kui..!!!
Download Ngaji Gus Baha
Komentar
komentar yang tampil sepenuhnya tanggung jawab komentator seperti yang diatur UU ITE
  • Kisah Parto dan Hape Bisu

Viral News

Iklan

iklan